woensdag 26 april 2017

nog een bella bellah

Dat die prachtige Bellah Blouse van Dochter 1 (waarop ik nog steeds een beetje jaloers ben) een vervolg zou krijgen was snel duidelijk. Dus bestelde ik bij Het Stoffenhuis een viscose van See You At Six voor Dochter 2, of beter gezegd: ze koos die zelf. Blauw, ja.

bellah blouse

De Bellah Blouse valt ruim, ik geef jullie dat maar mee in geval jullie ze willen maken. Vanaf deze week is ze immers met Engelse handleiding te koop bij Näh Connection. Aan het extreme zachte prijsje van nog geen €6 trouwens, nog tot en met nu vrijdag.

bellah blouse (collage)

bellah blouse (close up)

Ik zei het al eerder: een handleiding is nauwelijks nodig want dit is echt een zogenaamde quick sew. De mouwen paste ik aan: opnieuw in driekwart en met een lusje om ze opgestroopt te houden.

bellah blouse

Ik stuur jullie met plezier ook even door naar Soso, Sabra en Jenya voor meer inspiratie. Verschillende stoffen, verschillende vrouwen, verschillende stijlen. Ik ben vooral helemaal weg van de kamelenversie, of hoe een diertjesprint toch classy kan zijn.


13 opmerkingen:

 1. Toffe blouse, de kleur staat je dochter goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Die stof past perfect bij de dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh this blouse also looks so good! The fabric is so pretty <3 Hope both of your girls will love their blouses :D Thank you for mentioning mine also :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij met stip op nummer 1 de azuurblauwe bloes bij de dochter met de mooie huid! Ja,ik deed de moeite om de bloesjes in de 3 links te bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja jong! Helemaal mijn ding, die belandt meteen in mijn mandje. Schoon, schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. supermooi! Mocht ik niet wat zelfkennis en besef van mijn uitstel/afstel-stoornis hebben, kocht ik meteen het patroon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zwaar fan! Ik haal het patroon in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eentje om te onthouden, voor als de babybuik hier weg is.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...