zaterdag 24 september 2016

the give-away game - de winnaars

Ze is ten einde, de grote give-away game. Na 5 weken en ontelbaar veel deelnemers en reacties is het vandaag tijd om de winnaars bekend te maken! Hier gaan we:

week 1
Deel 1 van de give-away liep op instagram. Om een winnaar te kiezen deed ik beroep op drie vriendinnen die totaal niet bezig zijn met naaien, nog nooit van La Maison Victor gehoord hebben maar wel helemaal into fashion zijn. Ik denk dat ze het wel plezant vonden, het scrollen door al jullie inzendingen onder #byevamarialmvgame1… Ze maakten elk een top 6 en dat leverde gelukkig wel wat overeenkomsten op. Er kwamen 12 favorieten uit de bus:

giveaway17

Dankzij de puntenscore was het al snel duidelijk dat De Chloe-jas van Miek het meest gesmaakt werd.

giveaway18

Proficiat dus, Miek, als je me mailt komen de stof en het patroon snel naar je toe!

week 2
Voor het 2de deel van de give-away stuurde ik jullie naar mijn FB-pagina en naar de webshop van Mon Depot. Ik liet de Husband een willekeurig getal roepen van achter zijn koffie en zo werd onderstaande reactie de winnaar van pakket 2.

giveaway22

Ook jij mag me mailen, Lisette, gefeliciteerd!

week 3
Deel 3 was een moeilijke. Jullie gebruikten jullie overredingskracht om pakket 3 in de wacht te slepen, en gooiden verjaardagen, gedichten en grappen in de strijd. Maar toen moest ik kiezen…

giveaway20

Ik was gecharmeerd, want ook de niet meer zo heel jonge naaisters maken graag hippe patronen in trendy stoffen. Dus, Doortje, het pakket 3 komt met plezier jouw richting uit. Mail me!

week 4
Die vroeg het meeste werk. Reacties op de blogpost lezen en tellen, idem voor de aankondiging op FB, plùs de extra reposts op IG… Ik wist wel even wat gedaan. Alles werd opgelijst en genummerd en deze keer liet ik de Zoon de onschuldige uithangen.

giveaway21

Els De Wilde, aka @naaisels, jouw repost op IG verdient patroon 4, inclusief de prachtige See You At Six stof geschonken door Het Machien! Stuur je me een mailtje?

week 5
In de laatste week gebruikte ik de Rafflecopter om een winnaar te kiezen. Huis van Katoen opent vandaag de deuren van hun gloednieuwe bakstenen winkel en doneert stof om de Sunny Pants te maken. Sarah Geerts werd de winnaar, proficiat!

giveaway19

Nog een grote dankjewel 
- aan alle deelnemers, 
- aan vriendinnen An, Lieselot en Ilse voor hun IG-hulp
- aan La Maison Victor voor de patronen
- aan Mon Depot, Huis van Katoen en Het Machien voor de stoffen
- en alle lezers en volgers die al 4 jaar lang mijn blog helpen groeien.

xxx


7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd aan alle winnaars....
  Ik ben er - helaas - zoals gewoonlijk - niet bij . ;-(.
  Volgende keer opnieuw mijn kans wagen is de boodschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo leuk!
  Ook al won ik niet het doet me al veel plezier dat mijn short werd goed gekeurd door jouw vriendinnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet gewonnen maar niet getreurd, heel fijn om te zien dat mijn stuks de goedkeuring van jouw vriendinnen krijgen :).

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...