zaterdag 26 december 2015

boxing day give-away

Dat het hoog tijd werd dat ik nog eens een give-away organiseerde, dat zei ik al wéken tegen mezelf. Now is the time dus. Een give-away op Boxing Day!

Uit ervaring weet ik dat de meeste naaibloglezers graag stof winnen, dus stof zal het zijn! Alle stoffen komen uit mijn collectie voor Mon Depot, die ondertussen flink aan het uitdunnen is qua beschikbaarheid. Sommigen zijn zelfs al uitverkocht.

aankondiging boek

* stof 1: heel soepelvallende niet-rekbare stof met een frisse blauwe bloemenprint

give-away (mon depot 1)

* stof 2: roestkleurige tricot met zwarte bloemetjes

give-away (mon depot 2)

* stof 3: stevige geweven stof met zilverdraad

give-away (mon depot 3)

* stof 4: dunne, voile-achtige niet-rekbare stof

give-away (mon depot 4)

* stof 5: dikkere, zachte niet-rekbare stof

give-away (mon depot 5)

De spelregels zijn heel eenvoudig: vertel mij welke stof je voorkeur krijgt mocht je winnen (ja, kiezen moet!) en deel één van jouw goede voornemens voor 2016. De give-away is open voor iedereen, maar aan buitenlandse deelnemers vraag ik wel om de verzendkosten te betalen. De laatste deelnemers moeten binnen zijn op 31 december om middernacht.

Véél succes!


153 opmerkingen:

 1. Oh stof 1 vind ik geweldig want Blue is the new black, remember 😉
  Goh en goede voornemens , daar ben ik dan weer niet zo goed in, misschien moet ik wat minder toffe mensen plagen en me erbij neerleggen dat zwart ook een mooie kleur is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stof 3! Wat mooi ♡.
  2016 zal hopelijk wat meer tijd met zich meebrengen, tijd om nog meer te naaien en ook eens iets voor mezelf te maken. En dit is perfect mogelijk met stof 3 :-). Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stof 2 is gewoon top!!!
  Mijn goede voornemens: ahum ;-) meer sporten, meer qualitytime met mijn pubers en meer me-time :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, ik dacht nog juist over een nieuw goed voornemen voor 2016. Vorig jaar ging ik al voor de zoveelste keer voor het voornemen om 's morgens een ieniebeetje make-up op te doen voor ik naar het werk ga en me dan ook netjes 's avonds af te shminken. Om één of andere reden is me dat dit jaar heel goed gelukt ;-)
  Nu zou ik iets moeten doen aan mijn verschrikkelijk broze nagels ... Voor mij geen 'gellies', niet mijn ding. Maar misschien nagelversterker en blijven volhouden!
  Voor mijn eigenste boxing-day ga ik voor stofje 4! De print, de kleuren !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeilijk kiezen maar ik ga voor Stof 2 :) mijn belangrijkste voornemen voor 2016 is slagen voor mijn examens verpleegkunde... En nog genoeg tijd vinden voor quality time met mijn gezinnetje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stof 2 !
  Voornemen : genieten (of dat dan een goed voornemen is ... ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stofje 2 ♡
  Mijn goed voornemen voor het nieuwe jaar....meer tijd maken voor mezelf en dus ook eens iets voor mezelf naaien. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke give- away !
  Eerst en vooral een fijne feestperiode gewenst !
  Ik heb een pak voornemens ; maar het voornemen dat met stip op één staat is een naaigelinkt voornemen : ik wil in de maand januari nog , kritisch door mijn stoffenvoorraad gaan en minstens 30 % daarvan gedurende 2016 tot kleding naaien.
  Wat mijn stoffenkeuze betreft : stofje 1 heeft mijn voorkeur. Kleindochter zou beslist dat stofje kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn goed voornemen voor 2016: meer met de fiets naar het werk! Dat bespaart diesel, is goed voorde natuur en het brengt ook nog iets op! Een goede conditie (ja!, 11 km per rit!) én een fietsvergoedig ;) op naar 2016! En mijn voorkeur gaat naar stof 3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kies voor het eerste stofje. Ik wil meer echt tijd maken voor mijn kindjes zonder te veel te multitasken op die momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn goede voornemen is de tijd blijven nemen voor de mensen rondom mij want dat zijn de mensen die van belang zijn in mijn leven. En elke dag heel even een time-out voor mezelf, met een tas koffie en een chocolaatje tot rust komen. En dat hoeft echt niet lang te zijn.
  Mijn voorkeur gaat uit naar stof 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Net jouw boek gekocht en het kriebelt om er direct in te vliegen, maar eerst naai ik er de maxirok eruit voor mijn jongste zus. Stof 4 zou haar super staan. Aan voornemens doe ik niet echt aan mee omdat ik dat nooit kan volhouden ;) maar ga toch mijn best doen meer te koken in ons nieuwe keuken dat hopelijk in januari klaar is (al vijf maanden zonder keuken). Nu heb ik het geluk dat mijne vriend altijd kookt en ook graag kookt. Het zou leuk zijn op ook eens voor hem te koken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn goed voornemen in 2016 is meer aan mezelf denken
  Als alleenstaande moeder sta je zelf meestal onderaan het to do lijstje. Vooral op het to sew lijstje ga ik mezelf wat meer bovenaan zetten.
  Stofje 3 zou me daar bij helpen
  Fijne jaarwisseling alvast

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh, wat een mooie stofjes! Ik doe graag mee voor stofje 1
  Goed voornemen, daar doe ik eigenlijk niet echt aan mee omdat die veelal toch niet gehaald worden.
  Ik hoop in het nieuwe jaar wel de kleerkast van mijn meisje verder te vullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe graag mee voor stof 3.
  Mijn goede voornemen voor 2016: een jasje naaien voor mijn lief metekindje (die beeldig zou staan met dit stofje...)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Stof 3! Een goed voornemen: meer me-time nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Graag, als ik zou winnen, stof nr 2. Prachtige roestkleur met zwarte bloemetjes!
  Mijn voornemen van 2016... op nog meer mensen hun gezicht een glimlach toveren door hen zomaar iets te geven (kaartje, oorbelletjes,... iets zelfgemaakt!) Ook al krijg je niet altijd iets terug, je moet nooit volgen wat andere daarom niet doen. Als dat een beetje duidelijk is want het is precies vroege ochtend wartaal :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk een give-away. Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar : selectief zijn in mijn doen en laten, criterium : maakt het mij gelukkig ? Brengt het iets positiefs bij ? Wanneer het antwoord neen is, zoveel mogelijk vermijden......
  Mijn voorkeur gaat uit naar stofje 3. Bedankt voor deze kans.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oooh ik ga voor stofje 2 dat jammer genoeg al uitverkocht was toen ik bestelde ... Stof 4 en 5 heb ik al in mijn bezit om jou lekker na te apen met die sjaal en rok! ;-) Mijn goed voornemen is alvast dat ik me meer ga opsluiten in mijn naaikamertje om mijn ding te doen en niet altijd de moetjes vervul, maar ook de wiltjes ;-)
  Zalig kerst nog!

  http://tussensoepenpatatten.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die roestkleurige tricot met zwarte bloemetjes! PRACHTIG!! Mijn goed voornemen voor 2016? Tijd maken, tijd nemen voor de dingen die ik leuk vind en om per maand minstens 1 kledingstuk voor mezelf te maken (moet wel lukken met mijn eigenste exemplaar van Urban Style)! Fijne eindejaarsfeesten Eva en veel blogplezier in 2016! Groetjes, Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 21. stof drie, daar valt mijn oog op ;-)
  mijn voornemen voor 2016 reduceert zich in grote mate naar het vinden van tijd en rust... hoe we dat gaan aanpakken weet ik nog niet zo goed maar familie en vrienden komen dit jaar op de eerste plaats, net zoals gezonde voeding en alles wat ik de afgelopen jaren wegens tijdsgebrek heel erg gemist heb

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar proberen wij hier ook aan te werken! Rust in het hoofd is vooral het moeilijkste om te verkrijgen vind ik! Maar ooit komt het goed ;-)

   Verwijderen
 22. Ik kocht al één van jouw stoffen, maar de blauwe bloemen klikte ik terug uit mijn mandje en daar heb ik nu spijt van. Ik ga dus voor pakje 1! Mijn goed voornemen voor 2016: minder naaien en meer sporten! Happy 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. stof 5 , ik had ooit zo'n fluffie sjaal en die is tot op de draad versleten , dus deze stof is perfect om een nieuwe te maken .2016 wordt een jaar waarin ik eindelijk tijd ga maken om al mijn stofjes op te gebruiken en niet meer opzij te leggen , dit jaar gaat het er van komen , zeker met de modelletjes van je boek en de stofjes en ideetjes van Mon Depot , dat is pas een extra stimulans.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ooooh zo moeilijk kiezen! Maar ik ga voor stof 2, de roestkleurige! En ik ben altijd zi voorzichtig met voornemens want er komt meestal weinig van en dan ben ik teleurgesteld... Maar hier gaan we: terug gezonder eten, veeeel meer naaien en bloggen en eindelijk werk maken van wekelijks te gaan zwemmen! Moet lukken, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik zou heel graag stof 4 winnen. Je andere stoffen heb ik bijna allemaal al besteld! Haha!
  Mijn goed voornemen voor 2016 is om te genieten van de dingen die op mijn pad komen en niet teveel te doemdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ze zijn allemaal mooi, maar mijn oog valt direct op stof 3. En mijn voornemen voor 2016 is meer genieten en het woordje 'moeten' in mijn hoofd vervangen door 'willen'. Ik probeer daar nu al op te oefenen en zo wordt echt alles leuker. In plaats van 'ik moet nog een kleedje naaien' werd het 'ik wil nog een kleedje naaien'. Alles word zo direct veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Stofje 3 is prachtig!
  Mijn goed voornemen voor komend jaar: eens wat meer voor mezelf naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Stof 3! En mijn goede voornemen: jouw boek komen als het nu et bij de eundejaarscadeautjes zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Stofje 3 vind ik geweldig (een paar andere heb ik al :-) )Goede voornemens voor 2016 : lekker koken, leuke activiteiten doen met de kids (en ook zonder ;-)en vooral heel erg genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw! Ik doe graag mee... Stofje 1 vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Reacties
  1. eid grondig bestrijden, mèt hulp. Dát is mijn hoofd-plan. En dat gaat natuurlijk veel energie opleveren die ik in gedachten al lang weer heb besteed aan ...... vul maar in. Voornemen twee: wat minder willen?

   Ik win graag stofje 2! Dank je voor het weggeven alvast :)

   Verwijderen
 32. Ik kies voor stofje 3. Mijn voornemen? Momenteel kan ik al enkele maanden niet gaan werken wegens burn-out. Zorg dragen voor een ander kan ik als de beste, nu nog zorg voor mezelf. Dus in 2016 ga ik meer voor mezelf zorgen, klinkt egoïstisch, maar is het niet. Prettig eindejaar en een fantastisch 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik ga voor stof 3 ! Mijn goede voornemens zijn gezonder gaan eten en mij ontspannen achter mijn naaimachine . En dat naaien zonder schuldgevoelens omdat ik een druk gezin heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Mijn goede voornemen voor 2016: dat schrikkeldagje gebuiken als een extra geluksdag in een jaar waarin we meer "neen" zeggen tegen dingen die verwacht worden maar er eigenlijk niet zo erg toe doen en veel vaker voluit "JA!" tegen dingen die gelukkig maken maar waar er eigenlijk geen tijd voor is in het drukke schema. Zo maakt het eigenlijk ook niet uit of gewassen sokken nu opgeplooid in de kast liggen of gezellig bijeen in één grote wasmand. Niet opplooien heeft ook voordelen: meer tijd over voor andere dingen en elke ochtend het "yes-gevoel" als je er 2 dezelfde uit de mand weet te vissen.
  Het stofje om dat geluksgevoel te versterken is voor mij nummer 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Stof 4! Mijn goede voornemen is om wat minder rommel bij te houden & eindelijk eens wat te 'stashbusten' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Mijn gevoel zegt stofje 4! Ik ben er zeker van dat ik daarin alle leden van mijn gezin zou kunnen laten schitteren... Ik neem me voor geen jurkjes meer te kopen voor mijn oudste dochter, maar ze allemaal zelf te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Stofje 3, graag! Mijn goede voornemen voor 2016 is: minder goede voornemens maken, maar effectief iets doen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ooooooooh, dat is leuk!! Ik kies voor de eerste stof! Ik wilde zo graag de groene sweaterstof die je ook had, maar net voor ik afrekende, was iemand me voor en was ze uitverkocht, ik blijf het jammer vinden! Maar gelukkig zijn er nog zoveel andere mooie stofjes he :-) ik heb wel redelijk wat voornemens voor 2016, oa: minder stofjes kopen, meer op de groei naaien, en mijn blogje wat verder uitbouwen. Wat zijn trouwens jouw voornemens? ;-) in elk geval het allerbeste voor het volgend jaar! Jouw boek staat trouwens op m'n lijstje, misschien krijg ik het straks wel ;-) ik wens je evenveel succes volgend jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik doe mee voor stof 5!
  Wat een zaligheid.
  Ik beloof in 2016 elke dag te waken over evenwicht. De juiste balans vinden in alles. Dan komt dat helemaal goed. x

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik ga voor het 1ste stofje, mijn dochter wil ook dat kleedje! Ik ga in 2016 mijn eigen grenzen een beetje beter bewaken! Ik ben erin 2015 verschillende keren overgegaan met alle gevolgen vandien.....

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Mijn voornemen is om me minder zorgen te maken om mijn kinderen. Ze zijn alle 5( bijna ) volwassen , maar er is altijd wel wat . Terwijl het achteraf natuurlijk meestal goed gaat , ze redden zichzelf wel .Tja moeder zijn blijft lastig hoe oud je kinderen ook zijn.
  Stofje 4 vind ik prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 42. leuke give-away!
  eerst en vooral mijn goede voornemens, want zonder kan je niets winnen.
  mijn vrouw is in 2015 beginnen naaien en ik vind dat ze alleen maar supermooie dingen maakt.
  ik heb mezelf dus voorgenomen om haar niet meer te verassen met saaie dingen als bloemen, kaarsen, ... maar met leuke spullen die ze kan gebruiken om het hele gezin te doen schitteren in haar mooie creaties.
  doordat onze favorietenbalk tegenwoordig vol staat met naaiblogs, ben ik deze dus ook wat beginnen volgen.
  Misschien moet ik beginnen nadenken over een tweede voornemen en dat zou zijn een naaiblog beginnen over het werk van mijn vrouw, maar dan vanuit het standpunt van de echtgenoot... redelijk uniek waarschijnlijk en misschien wel leuk om te doen...
  en voor ik het vergeet, stofje 2 vind ik wel mooi

  groetjes Matthieu

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Tof van je om een give away te organiseren en ja je kent je volgers goed,stofjes liggen goed in de markt,hé!Mijn voorkeur gaat uit naar stofje nummer 5.En mijn goed voornemen is om volgend jaar meer open te staan voor nieuwe dingen/ontmoetingen/creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wij doen mee voor stofje nr. 1. Mijn dochter wil er het kleedje uit Urban Style uit hebben. Mijn goede voornemen voor 2016: meer bewegen en meer leuke dingen met de kinderen doen. Groetjes, Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Super! Voor mij stofje 1 graag!!! Ik heb weer veel goede voornemens, benieuwd welke ik kan waarmaken! Gezonder eten, sporten, beter mijn budget beheren, nog meer genieten van de kleine dingen (lees: minder stressen)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Mohow, machtig! Jouw boek ligt al onder de boom te wachten om uit de verpakking gehaald te worden. Stofje 3 past perfect rond mijn lijf en bij het boek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Je zou me heel erg blij kunnen maken met stofje 1! En dit jaar wil ik meer genieten van de kleine dingen om me heen...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een leuke give away! Ik ga voor stofje 4! Mijn goede voornemen is meer aan mezelf denken. Ik wil voor anderen blijven klaar staan maar de tijd dat ik daar zelf aan onder door ga moet afgelopen zijn!
  Alvast een gelukkig 2016 gewenst met veel mooie resultaten op de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Mijn goede voornemens zijn (zoals elk jaar) om meer te sporten, bewegen,...
  Ik doe graag mee voor stofje 2 en wens jullie alvast een fantastisch 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mooie stofjes, mijn voornemens voor 2016 zijn misschien om weer mijn naaimachine uit te gaan halen. Hahaha
  En ik ga graag voor stofje 3 ;-)
  En dan rest mij nog om je 'Fijne Kerstdagen en een Happy 2016' toe te wensen!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ook ik was te laat om stofje 3 te bestellen, wegens uitverkocht, dus nu waag ik hier mijn kans.
  Mijn voornemen voor 2016 is om geen voornemens meer te nemen en meer proberen te leven in he NU en kijken en genieten wat er op mijn pad komt.
  Voor jullie allemaal het beste voor 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik ga voor stof 2 kiezen... Mijn voornemen is om het wat rustiger aan te doen en meer 'echt' tijd te nemen voor de belangrijke dingen en minder energie steken in een gejaagd leven. Ben dit jaar mama geworden dus mijn kleine miniman komt op de eerste plaats en misschien wat naaitijd met een mooi stofje 😊?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ik waag ook een kansje!
  Ik kies absoluut voor stofje 2 omdat die kleur mij wel goed staat en daarmee kan ik dan al direct een beetje mijn voornemens waarmaken. Ik wil namelijk meer voor mezelf naaien ipv alleen voor de kindjes.
  Het andere voornemen is om terug meer de fiets buiten te halen en de auto meer te laten staan.
  Groetjes van Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wauw, wat een vrijgevige Boxing day is dat bij jou. Ik doe heel graag mee voor stofje 5. Goede voornemens maak ik nooit daarvoor ontgaat de magie van een nieuw jaar me veel te veel. Ik heb wel de hoop dat mijn kinderen en ik onze weg vinden in de nieuwe weg die we zullen moeten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Meer rust in mijn lijf, in mijn hoofd, in mijn gezin en er meer (naai-)tijd voor maken. Ik kies graag voor blauw, blauw, blauw! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Als ik win, heel graag stof 1 dan. Past perfect bij de blauwe ogen van mijn dochtertje...
  Goede voornemen is 3-voudig. Ik weet dat je er maar 1 vraagt, maar als ze hier alle 3 zwart op wit staan, kan/moet ik mij er misschien wat beter aan houden: afvallen (na het stoppen van de borstvoeding, vlogen de kilo's er weer aan), wat vaker mijn haar niet gewoon in een staart doen en als laatste wat vaker terug juweeltjes (oorbellen enzo) aandoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Eerst en vooral mijn beste boxing-wensen! Wat een mooie creaties heb je met al die stoffen gemaakt. Ik hou van stofje 1. Ik zie mezelf daar al een mooie (communie)jurk van maken. Mijn goede voornemen is om in 2016 minder "goedkope" kleren te kopen. Na het zien van de documentaire "The real cost" is er bij mij toch een knop omgedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Super dat je dat doet...Mijn voorkeur gaat naar nr 5 .Ik vind jouw gemaakte sjaal zo mooi.Mijn goede voornemen veel minder snoepen en proberen 8 kilo aftevallen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Sinds vorig jaar volg ik samen met mijn mama naailessen. De naailessen zijn vooral voor mij bedoeld, aangezien mijn mama eigenlijk wel al goed kan naaien. ;) Zij volgt de lessen eigenlijk vooral om wat tijd met mij door te kunnen brengen. :)
  Mijn voornemen voor 2016 op naaigebied is om meer te 'durven' naaien. Ik zie zoveel mooie stofjes en vaak zie ik dan meteen een kleedje, een dekentje... tevoorschijn komen in mijn hoofd. Maar, ik zit steeds met de schrik dat ik het dan zal verprutsen. Ik zal de stof verkeerd uitknippen, ik snap de uitleg niet, het zal niet mooi zijn... Dus, dan begin ik er maar niet aan. Soms legt de lesgeefster iets uit en snap ik het, maar als ik het zelf moet doen is het precies terug blanco in mijn hoofd. Dus, ik wil meer DURF in 2016! :) Durven om het te proberen, om te experimenteren... en om te mislukken.

  PS: Mijn voorkeur gaat uit naar stofje nr 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik ga voor de roestige tricot, het onderste zwart heb in inmiddels al in mijn kast liggen.
  Ik ben een traditionele goede voornemens zoeker.... ik probeer om in 2016 meer voor mezelf te naaien en mij niet altijd verplicht voelen om altijd voor een ander te naaien, ik heb het gevoel alsof iedereen het verwacht om een handgemaakt cadeau te krijgen, alé ik kan daarin mis zijn, en allicht heb ik dat zelf gecreëerd, maar nu begin ik het echt te missen om zelf eens een nieuwe kleedje te hebben.
  Neh, lekker selfish dus :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Voor mij graag stofje 3!
  Mijn goede voornemen: gezonder gaan leven en terug beginnen sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Leuke give-away! Ik vind stofke 4 heel schoon. Ik zie er al een kleedje of een rokske in voor mezelf. Stofje twee is ook heel mooi, maar die kocht ik al na het zien van je naaisels ;)
  Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar: Wat vaker gaan sporten en hier echt een gewoonte van maken, elke maand iets naaien voor mezelf, sneller dingen ondernemen en niet alles laten liggen tot op de laatste minuut.

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Mijn voorkeur is stofje twee , echt mooi . volgend jaar is mijn doel om mijn jongste dochter(ik heb er drie waarvan eentje heel goed kan naaien)ook de smaak van het naaien bij te brengen.
  Vriendelijke groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Stofje 3 springt er uit voor Nog eens iets voor mezelf (dat is al meteen een goed voornemen dan). Eens iets voor mezelf baaien in plaats van voor de zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Stof 5 is mijn voorkeur.Mijn voornemen voor 2016:zoweinig mogelijk kleding kopen,maar ze zelf naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Oh ik kies voor stof 1! En mijn voornemen voor 2016... Terug meer sporten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Stof 4 heeft de voorkeur. Mijn voornemen is om eerste mijn stof te gebruiken dat nog in de kast ligt en wat minder te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Stof 4 om met mijn nieuw naaimachine iets voor me zelf te maken Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Mijn voornemen voor 2016: gelukkig zijn met de kleine dingen en relativeren.

  Stofje nr 3

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Voornemens? Eva jong, daar doe ik niet aan :) Behalve dan een lijf dat meewil. Dat zou echt eens mooi zijn. Helaas is daar weinig 'voornemen' aan ;) Nummer 3 is mijn favorietje, al sinds ik ze op jouw naaitafel zag, maar ik was geen snelle beslisser bij de 50% bij MonDepot. Maar zo'n rokje als de dochter op die foto, dat zie ik voor mezelf wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Stofje 4, voor een versie uit Urban Style.
  Mijn voornemen. Elke dag 10 min in de zetel zitten met de kids, als ik thuis kom van mijn werkdag. Dan pas beginnen aan de dagroutine. Even ontstressen en voeling houden met hun dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Oh, ik doe heel graag mee voor stof 5! Dat schreeuwt SJAAL. Mijn wens voor jou: een jaar waarin je evenveel geniet als in alle vorige: van je prachtgezin, je leuke uitstapjes, het lekkers dat de husband op tafel tovert, het maken van de perfecte IG'kes, de pubers in de klas, prachtige naaisels zonder teveel gevloek en lieve mensen om je heen. X (An)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, en nu zie ik dat het goede voornemens moesten zijn :-) Wel, bij deze heb je mijn wensen dan ook gehad ;-)
   Een goed voornemen van mij: elke dag even hoelehoepen met de hoepel die ik gisteren cadeau kreeg.

   Verwijderen
 73. Oh wouw ik zou gaan voor stofje 3! Prachtig! Voornemens....altijd lastig....ik zou soms wat minder kattig en kribbig willen reageren tegen de mensen die mij dierbaar zijn 😊!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. ik ga voor stof 3.
  Mijn goede voornemen volgend jaar is om meer bezoek uit te nodigen hier bij ons thuis. Nu onze verbouwingen grotendeels achter de rug zijn kunnen we onze familie en vrienden ook hier thuis uitnodigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Mijn goede voornemen is thuis ontbijten, samen met de kinderen! Tot nu toe wacht ik met eten tot ik op het werk ben (en vaak al een paar uur bezig ben voor ik er tijd voor maak...), maar in 2016 wil ik 's ochtends tijd maken om samen te ontbijten!
  Ik vind het eerste stofke het schoonst!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik ga voor de prachtige stof nr 5! Mijn grootste voornemen voor 2016: mezelf, mijn gezin en mijn gezondheid op nr 1 van mijn prioriteiten lijstje zetten, de rest kan wachten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Stof 4 mag in mijn postbus vallen.
  Mijn voornemen is om een beetje meer egoïstisch te zijn. Niet altijd eerst voor de kinderen iets kopen of naaien enzo. (En toch denk ik bij die stof dan automatisch aan 'iets voor Iris' :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ik ben fan van stofje 1 en doe daar dan graag voor mee!
  Mijn goede voornemen voor 2016 is om het huishouden beter te plannen zodat er meer tijd komt om te naaien voor onze 2 kindjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ik kies stof 1. En mijn belangrijkste voornemen voor 2016 is om meer in verbinding met mijn gevoel te komen en om vanuit mijn eigen kracht te leven (zonder bevestiging van anderen nodig te hebben).

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Graag stofje nummer 1... nu de winter net gestart is, durf ik toch stilaan de lente te ruiken...
  En goede voornemens, euh, wat zijn dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Stofje 1 draagt mijn voorkeur, maar ze zijn eigenlijk allemaal prachtig.
  Mijn goede voornemens voor 2016: gezonder leven in alle opzichten: minder online, meer bewegen, blij zijn met wat ik heb, genieten van mijn kindjes en de lieve mensen rond mij (maar dat laatste deed ik in 2015 ook al wel).
  En mijn stoffenvoorraad wat uitdunnen (waar ik nu mee bezig ben, dus er kan wel iets bij ;) ) en mij wagen aan voor mij iets gedurfdere naaiprojectjes (zoals uit jouw boek).

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Oh, ik heb je post van het tweede stofje opgeslagen omdat ik het zo mooi vond. Dus ik ga graag voor dat stofje. Mijn voornemens zijn nog meer praten en lachen met vriendinnen en veiliger rijden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Mijn favoriet is stofje 3. En mijn goede voornemen is wat rustiger reageren en niet altijd onmiddellijk in stressstand schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik doe graag mee voor het eerste stofje. Mijn goede voornemen: durven om zelf eens iets te tekenen met wat ik in de lessen patroontekenen geleerd heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Jeuheuj een Give-away!!! Ik ga voor stofje 2.
  En mijn goede voornemens, daar ben ik al volop aan bezig. Ik kreeg het boek 'Getting things done' onder de kerstboom en dat was nu eens echt wat ik nodig had. Ik hoop in 2016 wat minder chaos in mijn hoofd te hebben en dus ook minder stress. Hoe moeilijk kan een mens het zichzelf toch maken. *roloog*

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Goed voornemen: ik beloof in 2016 meer mijn hart te volgen. No more playing it safe, maar er voor gaan ipv alles 100 keren te overdenken om het dan maar niet te doen.
  Moeilijke keuze, maar ik hou van dat roestige kleurtje dus stof nr 2 it is.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ik kies resoluut voor stof nr 3! Waarom? Wel, mijn voornemen voor komend jaar is terug mijn gewicht te krijgen die ik had voor 2 voetoperaties en 2 zwangerschappen (op anderhalf jaar) me de das omdeden. En dan kan ik dat schoon stofke gebruiken voor een schoon stofke ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Ahhh stofje 2! Prachtig dat oker met zwart. Ik betaal daar graag de verzendkosten voor vanuit Nederland! En een goed voornemen? Minder stof verzamelen? : ) In ieder geval tot mijn kast weer dicht kan?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Mijn voornemens? Terug wat beginnen sporten zou ni slecht zijn.
  Ik won al eens een stofje bij je, dus ik waag mijn kans weer voor stofje 1

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Stofje nummer drie kan volgens mij perfect in mijn brievenbus :-)
  Ik wil dit jaar gaan voor meer rust in mijn hoofd, hoe ik dat ga doen, zal ik wel zien op 1 januari :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Zonder twijfel stof 3! Die is stunning!

  Mijn goed voornemen voor 2016 is om me niet meer zo te ergeren in het verkeer. Normaal gezien ben ik een heel kalme, maar zet mij in de auto en mijn 'evil twin' komt naar boven. En aangezien ik nu op een punt ben gekomen dat ik me begin te ergeren aan het feit dat ik me erger aan het verkeer is het hoog tijd om er iets aan te doen! (het is dat of binnenblijven)

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Ik doe graag mee voor stof 2. Mijn goede voornemen is om minder snel op mijn paard te gaan zitten, vooral wat de kinderen betreft. Ik vond alvast een boek in de bib "Stop met schreeuwen. Kinderen opvoeden en je kalmte bewaren.", dus geen excuses meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Ik doe graag mee voor stof 3 aub?
  En mijn goed voornemen is "stoppen met nagelbijten".

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Nummer drie is mijn absolute favoriet. En mijn goed voornemen: minder chaotisch zijn en alle dingen één voor één afwerken, zodat mijn huis niet half gekuisd is, de strijk niet half gedaan is, de kast niet half ingeladen is, ... Neen, ik ga proberen prioriteiten te stellen en iets systematischer te werk gaan (tot grote vreugde van manlief, moest dat lukken)

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wat een keus! Stofje drie kriebelt het hardst. Ik hoop in 2016 wat aan timemanagement te doen, en daar hopelijk de vruchten van te plukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Allemaal mooi, ik ga voor stofje 2. Mijn voornemen, een jaar genieten van alles wat op mijn pad komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Moeilijk kiezen, maar ik ga toch voor stof 1. Mijn voornemen voor 2016 is alle stoffen opnaaien die ik kocht vóór 2015.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik hoop stof 2 te mogen winnen lijkt me echt een topper. Wat betreft de goede voornemens voor het nieuwe jaar k ga proberen om meer dingen af te werken en een per een en geen drie dingen meer te gelijk , maw de organisatie kan beter hier proberen hè ! severineborremans@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Tof, tof, ik doe graag mee voor stofje1

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Ik hoop dat ik de winnaar ben. Dan ga ik iets moois maken van stofje 2. In 2016 wil ik gezonder gaan leven en nog meer naaien...

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Ik ga voor stofje 3. Goed voornemen : toch uiteindelijk eens de duffelcoat van de hubbie ineen flansen. Die valt altijd naast de mand als het om naaiprojecten gaat ....

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ooh wat leuk! Ik ga voor stof 2! Die was uitverkocht toen ik ze zelf wilde bestellen (intussen niet meer gezien of ze aangevuld werd of niet), maar bij deze zou dat dus wel een super tof eindejaarscadeau zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Oh ja, ik vergat nog mijn goede voornemens. Normaal doe ik niet mee aan zo'n dinges. Maar ik ga proberen een tikje minder centjes uit te geven in 2016....

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Stofje 1! En één simpel maar moeilijk voornemen... beter voor mezelf zorgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Na een heel moeilijk 2015 wil ik van 2016 een topjaar maken, mijn goed voornemen?
  Gewoon gelukkig proberen te zijn met wat ik heb, wat veel meer is dan zoveel andere mensen in de wereld.
  Mijn voorkeur gaat naar stofje 2, omdat we eindelijk een tweede kindje mogen verwachten (terug een meisje, joepie!) lijkt het me leuk een matching outfit te naaien voor mijn 2 prinsesjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 106. voor mij stofje 1 graag!
  meer zelfgemaakte kleertjes in de kasten van de dochters word mijn goede voornemen voor 2016, dus dat stofje komt zeker van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Oh geweldig die stofjes! Mijn voorkeur gaat naar nr 5. Dit jaar is mijn voornemen om egoïstischer te naaien. Minder kadootjes, maar meer voor mezelf en gezin.
  Mvg Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ben ik blij dat ik nog kan deelnemen...stof 2 geniet mijn voorkeur. Voornemens? Steeds heb ik er veel maar met stip op nr 1 staat beter plannen, en niets laten aanslepen tot de laatste minuut...hm

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Stofke 1 blijft mijn favoriet! Mijn goede voornemen: Orde scheppen in mijn voorraad stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. leuke give-away... Mijn voorkeur gaat naar stofje nr 3
  Mijn goede voornemens.... genieten van de kleine mooie momenten....
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Stof nummer 3 is mijn favoriet!
  Mijn goed voornemen is (en dat is het al een hele tijd, maar dat lukt me niet tot nu toe) : wat minder eten ...
  groetjes,
  Kaat
  PS 'Urban style' lag onder de kerstboom : een super boek, proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Stof 3 is prachtig.
  Mijn voornemen is het aanschaffen van een lockmachine en elke maand een nieuw patroon proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Stofje nummer drie - zo mooi! Mijn voornemen voor 2016? Vasthouden aan deze mooie gedachte: "Het mooiste wat je kunt worden is... jezelf". Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Ik ga voor het blauwe stofje! En een goed voornemen? Ik neem me voor eens werkelijk diep na te denken over wat ik nu echt wil in dit leven. En dat ik dus ga stoppen met mensen altijd te plezieren en zo dan maar mezelf compleet te vergeten. 2016 is van mij, en ook voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 115. stofje 5 ziet er zalig zacht uit! Goede voornemens voor 2016? Eigenlijk doe ik niet aan goede voornemens omdat ik van mening ben dat als je iets wilt je er gewoon moet voor gaan en niet uitstellen, zelfs al gaat het over quality time en zo, gewoon doen! Dus eigenlijk is mijn goed voornemen dat ik ga verder doen zoals ik nu doe, want zo ben ik content :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Whow wat een keuze!!! Ik ga voor het bling bling stofje NR 3. Keimooi!!! Mijn goede voornemens: Minder stress en drukte maken, op zoek naar een goede werk-privé balans en bewuster omgaan met gezinstijd ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Een kansje wagen voor stofje nummer twee! Met als goed voornemen het niet in de stoffenkast te stoppen maar on-mi-de-lijk te verwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Ik ben zwaar fan van tricot, dus ik zou graag de roestkleurige versie meet bloemen winnen. Dit sluit ook super aan bij mijn voornemen van 2016, zo min mogelijk stof kopen en daadwerkelijk opnaaien wat ik heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Stof 3 graag! En ik doe niet echt aan goede voornemens, maar op verzoek: terug sporten, nu de baby af en toe wel even zonder mij kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Twijfel, twijfel ... stofje 1!
  Mijn goede voornemen is (voor het derde jaar op rij) om de zolder verder op te ruimen en daar een naaihoek in te richten, want pas dan mag ik van mezelf een overlock kopen. Zucht ...

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Wauw! Stof 3 vind ik erg mooi.

  Mijn goede voornemen? Elke week mijn huiswerk op tijd afhebben voor mijn (zware) studie naast fulltime werken en mama zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Moeilijke keuze, maar stof 1 geniet toch de voorkeur...
  En het goede voornemen? Eerst mijn stoffenvoorraad wat opwerken voor ik nieuwe stofjes koop (krijgen/winnen telt niet he ;-) )...

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Ik doe graag mee voor stofje 1.
  En mijn goed voornemen voor het nieuwe jaar: stoppen met nagelbijten/pulken (en het volhouden deze keer!)

  BeantwoordenVerwijderen
 124. ooh ik doe graag mee voor stofje 1
  Mijn voornemen is de ladiesrun uitlopen dit jaar .
  En mss proberen minder onzeker te zijn over mezelf en men naaikunsten

  Prettige feestdagen lieve eva

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Ikgavoor stofje 3,
  Mijn goed voornemen? Hmmmm... Meer us-time voor malief en mezelf proberen in te plannen

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Ja ! Stofje 2 please ! Ik was te laat om m te bestellen maar wie weet win ik nu wel. Goede voornemens : meer tijd vrijmaken om te naaien en om te sporten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Stofke nummer 3! Ik hoop in 2016 een goede balans te vinden tussen werk en gezin. En mijn ultieme uitdaging is om de cross van het werk in oktober mee te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Stof 2 aub! Ik wou die kopen, maar helaas uitverkocht na black friday sale. En in 2016 wil ook ik meer tijd voor mezelf :D, en hopelijk beter afgewerkte naaisels (in mei een jaartje bezig).

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Een niet zo origineel voornemen, maar oh wat zal ik blij zijn als het lukt! Na een niet zo fijne periode (met alle gevolgen van dien voor een emo-eter :)) is het doel dit jaar 20kg af te vallen.. We gaan ervoor! Stofje 3 vind ik een prachtexemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Stof 3! Dat lijkt me zo'n 'dat past op alles' en 'dat valt altijd zoals het moet vallen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Stof 1! Prachtig voor een jurkje voor mijn dochter! En dan kon ik meteen bij mijn goede voornemens: een jurkje naaien voor mijn dochter. ;-) En het hardlopen blijven volhouden. En meer boeken lezen. En heel erg genieten van mijn gezin, dat is toch wel de belangrijkste.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Allemaal heel erg mooie stofjes. Maar een mens moet kiezen he.... dus ik ga voor stofje 4. Prachtige kleuren, daar kan ik iets moois voor mezelf van maken.

  Mijn goede voornemen is dan ook; jawel hoor.. eens wat meer op mezelf passen, meer voor mezelf opkomen. Kortom goed voor mezelf zorgen en daar hoort een mooie creatie ook bij.
  Keeping my fingers crossed.

  Een knallend 2016 voor iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Ik ben fan van het laatste stofje!
  In 2016 wil ik mij focussen op de goede dingen in de wereld. Laat die negativiteit maar weg als het gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Ik kies voor stofjeuh.... moeilijk.... ik kan niet kiezen..... 4! Daar zie ik al een Bangkok bloesje in voor mezelf, of een leuk zomerrokje! En mijn grootste goede voornemen (naast de gebruikelijke 'een paar kilootjes kwijt raken' en 'dat evenwicht tussen werk en vrije tijd proberen te vinden') is zelf alvast een beetje zachter zijn in deze harde wereld en mezelf elke dag bewust zijn van het heerlijke luxeleventje waarin wij leven. Niet teveel stress toelaten (ahum), relativeren en gewoon lief en dankbaar en zacht zijn, voor mijn omgeving, voor mezelf, voor mijn lichaam. Een zacht stofje af en toe kan daar alvast bij helpen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Wauw!! Moeilijk kiezen zeg. Stof 3 of stof vijf. Als ik win mag jij kiezen. Of ben ik nu gediskwalificeerd?
  Mijn goed voornemen? Gezonder eten, minder suiker en minder zagen. Dat wordt een uitdaging. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Ik maak mezelf een rok uit stof drie, spreken we dat af? ;) Ik liet me al voorzichtig gaan aan 'jouw' stoffen, maar deze schoonheid klikte ik niet in de mand en daar heb ik nu uiteraard spijt van.
  Goede voornemens, daar doe ik meestal niet aan mee - die dingen lopen nogal vaak fout af bij mij ;). Maar speciaal voor jou; gelukkig zijn in 2016, dat lijkt me een goeie... genieten van de piepkleine -en af en toe grootse- dingen die me omringen en dat mijn leven laten bepalen en vorm geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Stofje twee vind ik super.
  En wat mijn goede voornemen betreft. Ik zou in 2016 graag de draad van het lopen weer oppakken. Want dat lopen is hier de laatste maanden verschrikkelijk verwaarloosd. Ik zou er deugd van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Stofje 3!
  Mijn voornemens: Minder stof kopen (ha-ha), de 10 miles lopen (goed op weg), tevreden zijn met wat ik heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Stofje 3 vind ik super (maar eigenlijk ook stofje 1 én stofje 2.... én de andere ook.... Maar nen mens moet kiezen hé. Moeilijk tussen al dat moois!) Mijn goede voornemens? Ook daaruit moet ik kiezen? Meer lopen....meer naaien....meer bloggen...meer knuffelen met de zonen.... En bovenal genieten van wat 2016 ons zal brengen. verelotte.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Ik kies voor het frisblauwe stofje. Niet evident want meestal laat ik blauw links liggen. Dit keer dus niet! Misschien iets voor 2016; minder voorspelbaar zijn. En wel zo; Meer genieten en minder controlefreak zijn. Meer de fiets nemen in plaats van de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Oooh geweldig! Ik naaide net mijn allereerste rokje (daarvoor altijd tassen en kleine spulletjes). Net stof gekocht voor exemplaar 2 en 3, maar als we dan toch bezig zijn dan kan dat 4de ook best nog... eens mens heeft toch nooit een teveel aan rokjes nietwaar? Mijn voorkeur gaat uit naar stofje 3! Mijn goede voornemens voor het komende jaar? De balans school en vrije tijd meer in evenwicht krijgen, soms wat minder perfectionistisch en streng zijn voor mezelf en gaan lopen en/of zwemmen

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Ik ding last minute mee voor stofje nr 1. Eén van mijn voornemens voor 2016 is mijn eigen geluk creëren, het stopzetten (of op zijn minst pauzeren voor onbepaalde tijd) van mijn blog maakt tijd en ruimte voor nieuwe uitdagende projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Ik ga voor stof vijf en neem me voor om wat meer me-time te nemen in 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Stofje 3! Voornemen: Genieten van de kleine momenten

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Ik doe graag mee voor het eerste stofje. Ik zou er een kleedje voor de eerste verjaardag van mijn dochter maken. Mijn goede voornemen is bovendien meer tijd reserveren om te naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Ah wat leuk weer een give away. Mijn goede voornemen is alles meer met aandacht te doen in plaats van steeds bezig te zijn met wat er nog komen gaat of nog moet... En stofje drie zou ik erg mooi vinden. Maar de kans dat ik nog een keer stof win bij jou is erg klein :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Ooh wat een leuke give away.. helemaal fan van stofje nr 3. Mijn voornemen voor 2016: momenteel 6000 km met de auto per jaar ( samen met het lief ) en 3600 km met de fiets ( enkel ik ) per jaar. In 2016 zou ik dit graag gelijk zien opgaan. Dus meer fiets, minder auto. Goed voor de lijn, het milieu en de portemonnee :-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...