zondag 2 september 2018

wild herfstgerief

Binnen een maandje viert Huis Van Katoen zijn tweede bakstenen-verjaardag. Ik leerde Marlies kennen toen zij - net als ik wonende in Aarschot - startte met haar webshop en ik volop bezig was aan het maken van mijn boek Urban Style. Ze bood aan enkele stoffen te voorzien voor de patronen in dat boek en de rest is geschiedenis. 

De webshop van Huis Van Katoen steekt in een nieuw jasje en ik ging er eens neuzen voor wat vroeg herfstgerief.

HVK t-shirt

Ik vond de mooiste tricot en maakte er een Billie uit voor de Zoon. Geen foliekes, buiten het borstzakje dan misschien, want die print spreekt echt voor zich.

HVK t-shirt

Van een roestbruin breisel met structuur (instant crush!) wilde ik een simpele trui maken voor mezelf. Dat deed ik, maar ik bleek uit die 1m20 ook nog net eentje voor de Zoon te kunnen fabriceren. Lucky me (and him).

HVK

Helaas, helaas, helaas raakten beide stoffen ondertussen supersnel uitverkocht. Dat gaat zo met iets dat mooi is uiteraard... Maar check zeker de webshop voor meer leuk gerief, of ga gewoon eens langs in de winkel. Marlies ontvangt je met open armen, gegarandeerd!

HVK trui

Lang geleden kocht ik eens twee tijger-patches bij Veritas die ongebruikte achteraan in mijn stoffenlades lag. Toen ik die bij het opruimen toevallig tegenkwam, leek het me wel een goed idee om die op de trui te strijken/stikken.

HVK trui

Een wild duo, die twee nieuwe kledingstukken. Helemaal in mijn kleuren, helemaal content. Een fijn nieuw schooljaar, iedereen!

HVK trui

(stoffen bij Huis van Katoen)

9 opmerkingen:

 1. Cool! Allebei!
  En ook voor jou een fijn nieuw schooljaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Idd. twee hele mooie stofjes. Ik ben al een beetje blij dat ze uitverkocht zijn (zelfbescherming) :-) Benieuwd naar jouw trui! Fijne start x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!
  Jammer dat de stoffen uitverkocht zijn. Mijn zoon zou deze print ook geweldig vinden.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Mijn dochter is helemaal cheetah-fan, dus daar zou ik ze ook zeker een plezier mee doen, zelfs met die tijgerpatch! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hiera voor de naaisels, en hoera voor Marlies! Zo blij met een toffe shop zo dicht in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...