zaterdag 8 september 2018

de trui die ik nodig had

Toen ik jullie nog eens updatete over mijn capsule closet, vertelde ik ook dat ik nood had aan een sweater. Na maanden zoeken vond ik in de winkels niet echt iets wat een plaatsje verdiende in mijn beperkte kast, dus besloot ik dan toch maar om hem zelf te maken. Dat besluit kwam er nadat ik dat prachtig (uitverkocht, sorry) breisel bij Huis Van Katoen zag.

autumn pullover

Het werd dus geen sweater - die heb ik overigens nog steeds niet - maar een trui. Een zachte, warme, gezellige herfsttrui in een kleur waar ik niet op uitgekeken raak.

autumn pullover

Ik tekende zelf een patroon uit. Hij mocht niet oversized zijn, en zeker niet te lang. Ik ben er wel tevreden van, al zou ik hem volgende keer misschien toch met 2 à 3 centimeter verlengen. En die perfect bijpassende SYAS boordstof maakt mij nog steeds blij!

autumn pullover

Vandaag bleek al de ideale dag om hem te dragen. Niet te warm, niet te koud, perfect. Dus ik trok hem aan een fietste naar Huis Van Katoen om te 'stoefen', want dat heeft Marlies graag :-)

autumn pullover

(stof bij Huis Van Katoen)


12 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Geweldig dat ook hier de boordstof van SYAS perfect past. Ik zou ook niet uitgekeken raken op deze kleur, het geeft me zelfs nog meer zin in de herfst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!
  Prachtige kleur.
  Daar ga je vast veel plezier aan beleven.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een supermooie stof! Die trui lijkt echt recht uit een chique winkel te komen! Da's misschien ook ineens een compliment voor jou en voor Marlies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige trui en de kleur is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kleur staat je prachtig! Jouw seizoen begint bijna he!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalig mooie kleur, het staat je geweldig!
  Enne, nu ben ik toch benieuwd: waar trek je de lijn tussen trui en sweater? Want ik zou dit ook gewoon een sweater noemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, sweater of trui, ‘t is misschien allemaal hetzelfde. Ik noem het pas een sweater als het uit sweaterstof gemaakt is, maar wie ben ik he 🙈

   Verwijderen
  2. Haha, ok, ik dacht al dat ik ergens iets gemist had ;-)

   Verwijderen
 7. Het doet mij wat aan Aymara denken, en dat is een gigacompliment!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super combinatie met die jeansrok en de sneakers! Zou ik ook wel willen, maar 'k vrees dat mijn 'gat te dik zou zijn' in zo'n rok ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...