zaterdag 21 april 2018

summer vibes

De zomerkriebels blijven hier nog even hangen. Ik zag het in de ogen van Dochter 1: die ijsjes van About Blue Fabrics kon ze ook wel smaken, figuurlijk dan (en letterlijk ook ofcourse).

about blue fabrics4

Dus schoot hun moeder nog eens in actie en maakte er een shirt met korte mouwen van.

about blue fabrics5

Ik gebruikte opnieuw mijn gratis patroon van de All Weather Sweater maar zette er geen mouwen in. Ik lokte de rand van die mouwen gewoon trouwens, en liet ze verder zo.

about blue fabrics3

Aan de hals en taille werkte ik met boordstof uit de SYAS-collectie, ik weet niet meer precies de welke, maar ik merkte al bij verschillende naaisters verschillende kleuren op die allemaal even goed bij deze ijsjes passen. Wat een geluk!

about blue fabrics3

Een volledig Belgisch maaksel dus: Belgische stof, Belgische boordstof en een Belgisch patroon. En gemaakt door een Belgische moeder, jawel.

about blue fabrics

Deden jullie al mee met mijn give-away van vorige maandag trouwens? Je kan 70 cm van deze ijsjes french terry winnen: check it, je hebt nog 2 dagen de tijd!

about blue fabrics1

** Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met About Blue Fabrics **

8 opmerkingen:

 1. Tof die mouwkes, zo gewoon gelockt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is Belgium, a signature of excellence :-)
  Ik reageer nooit eigenlijk, kom kijken, ben verbluft dat er mensen zijn die dit allemaal kunnen (!!!) lees schetejaloers de blogpost, droom er van om het ook ooit zelf te kunnen, realiseer mij dat die hoop ijdel is, en ga dan weer verder. Ik heb hier nog nooit iets gezien waarvan ik dacht "Mjah, dat is maar zozo", alles wat je post is schitterend, een niveautje hoger.

  Maar nu zag ik de zinnetjes staan over écht Belgisch, ik moest denken aan mijn Nederlandse collega's en hun eeuwige commentaar op alles wat België is, en ik moest reageren: je hebt namelijk gelijk, dit is écht Belgisch. En we zijn niet fier genoeg op wat we kunnen en doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De all weather sweater doet zijn naam eer aan en stiekem vind ik deze versie het leukst. Gaaf stofje trouwens en leuke blog! Groeten vanuit Holland 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk! Ik was ook op slag verliefd op deze ijsjes-stof (misschien zit het goede weer er ook voor iets tussen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...