vrijdag 6 oktober 2017

ongeduld

Soms is een mens ongeduldig, héél ongeduldig. Zoals wanneer de nieuwe collectie stoffen van See You At Six voorgesteld wordt door Deborah en Naomi en dan blijkt dat je nog 2 weken moet wachten eer je er iets van kan aankopen. Dan word ik ook met de dag gulziger eigenlijk, al probeer ik me wel in te houden en vooral alleen iets te kopen als ik ook weet wat ik ermee ga maken.

maple seeds SYAS sweater (detail)

Twee sweaters dus, om te beginnen. Nummer één zagen jullie afgelopen weekend al. De tweede in deze prachtige roestbruine Maple Seeds was eigenlijk tegelijkertijd klaar.

maple seeds SYAS sweater

Ik heb daar niet veel over te vertellen, het patroon is opnieuw dat zelfgetekende exemplaar en ik kan opnieuw juichen van contentement over de bijpassende boordstof. Kan élke stoffenfabrikant daar vanaf nu werk van maken alstublieft? Dankuwel.

maple seeds SYAS sweater (folded)

Ik ben nog niet uitgenaaid met de SYAS-stoffen hoor. Er wachten nog wat grills (deze en deze) maar er is nog vertwijfeling over de ideale bestemming... Decisions, decisions.

maple seeds SYAS sweater (detail2)

En ja, stiekem kijk ik ook alweer uit naar collectie nummer 3, die van de winter dus. Wanneer komt die eraan, Naomi en Deborah? December, zoiets? Niet dat ik ongeduldig ben hoor. Allerminst.

12 opmerkingen:

 1. Zo herkenbaar. Ik stond ook te popelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helikopterkes ! Neen neen neen, C, ge klikt niet door naar de stoffenwinkel ... pfft moeilijk seg ! Gelukkig ligt hier wel een lap grills om van te genieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel schoon gerief! en inderdaad die boordstof dat moesten er meer doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SYAS is the best!!! Motieven, kwaliteit, creatie en al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ken ik, dat gulzig worden. Ik heb me dan ook niet ingehouden... Ik deel je boordstofliefde, heerlijk hé. Mooie trui!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik pleit mee voor de bijpassende boordstof. Het geeft zo'n mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik ging ook overstag maar 't moet maar zo schoon niet zijn, denk ik dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaw, zo mooi! Ik heb die voor mezelf ook klaar liggen ;) Merci voor de tip van de bijpassende boordstof, dat had ik helemaal niet door!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die Maple Seeds stonden hier ook helemaal bovenaan mijn verlanglijstje ! Door omstandigheden kon ik er tot nu toe nog altijd niet mee aan de slag, maar het kriebelt hier minstens even hard !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is er iemand die deze sweater voor mij kan maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou dat met plezier willen doen, Lies, maar de stof is al maanden overal uitverkocht... :-(

   Verwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...