woensdag 7 juni 2017

roze en fluffy

Ik maakte nog eens iets roze. Iets roze en zacht. En helemaal voor mezelf!

fluffy sweater

fluffy sweater (collage1)

Bij Cas en Nina kocht ik onlangs in sale oudroze velours van Lillestof. Heerlijk zacht en heerlijk roze: dat moest en zou een trui voor mezelf worden. Want ik had dat nodig, een trui, om de koukleum in mij te verwarmen wanneer ik yoga doe. Mijn soort yoga is namelijk nogal veel stilstaan en -zitten, de bikram-versie is voorlopig niet aan mij besteed. Bovendien telt sportkledij niet mee in het optelsommetje voor mijn capsule wardrobe, keigoed gezien!

fluffy sweater (collage)

Die yoga, dat is maar beginnersyoga hoor. Ik ken er niks van, maar ik vind het wel plezant. Ik installeerde deze app en die houdt mijn spieren om de andere dag een beetje flexibel. Mijn nek en schouders varen er wel bij, dus tot nu toe hou ik dat mooi vol. Al blijft het voor mij onmogelijk om echt helemaal ontspannen te zijn en aan nìks te denken. Af en toe schiet ik gewoon in de lach...

fluffy sweater 3

Een trui dus, volgens mijn al vaker gebruikte favoriete patroon Just Another Tee. Altijd handig, als een patroon gewoon klaar ligt voor multiple use.

fluffy sweater 1

En wat ik wel gedacht had: ik draag die trui natuurlijk ook als er geen yoga aan te pas komt. Wegens gewoon extreem gezellig, en fluffy, en zacht enzo.

fluffy sweater 2

18 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Gedurfd dat roze maar toch mooi! Ik ben bezig aan de Berlin Beat enhad je graag gevraagd hoe ik die kan voeren.....kan ik jou mailen?

   Verwijderen
 2. Ahhh ja! Die wil ik ook! Sterker nog ik heb zulke stof óók liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goh zoveel roze hartjes voor die trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nicky velours zit de laatste tijd wel vaker in de damescollecties. Ik durfde nog niet, want het deed mij toch wat denken aan die shortjes uit mijn kindertijd, maar you rock it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Noch roze noch fluffy zijn mijn ding maar ik ben érg blij met de yoga app #schaterlach. En dochterlief ook, dat blijkt 'ons' moment van de dag te zijn, samen yoga poses aannemen, er faliekant de mist in gaan en gierend over de grond rollen. Misschien niet zoals het moet, maar wel érg ontspannend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat ziet er za-lig uit! Enne, ik kan na 4 jaar yoga ook nog steeds niet volledig ontspannen en aan niks denken. Ik denk dat je je verwachtingen gerust wat mag bijstellen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, als ik aan niks moet denken begin ik juist na te denken... oh maar home-yoga lijkt me een super idee... de versie in de sportschool was te intens voor mijn zwakke polsen... helaas.

  Schoon trui btw ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zalige (yoga)trui! Ziet er heeeeeerlijk comfy uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja zeg, dat zou ik voor mijzelf ook willen, roze en fluffy - I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is nu wat ze noemen 'een trui om in te wonen'. Lijkt me zalig om te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zo fan! En spontaan zin om heel dicht tegen jou te komen plakken en je te knuffelen in die zachte trui! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schoon!! Ik zou hem dan eerder tijdens een druilerige dag in de zetel met een tas thee dragen ;) maar dan valt dat niet meer onder "sport-kledij" natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...