vrijdag 25 juli 2014

sleepwear (kcw #3 - summer 2014)

Het nachtkleedje voor Dochter 2 was een succes, het schattigheidsgehalte ook, te horen aan de aah's en ooh's her en der. Dus dacht ik dat zo'n kleedje in een nog schattiger maatje en dito stofje zéker leuk zou zijn. En als bonus kreeg de Dochter er ook nog een shortama (ja, zo heet dat) bij.

sleepwear (nora)Bij Zeeman kocht ik een onderhemdje en maakte daar een shortje bij volgens de simpelste tutorial ever, die ik hier vond. Het hemdje werd op een even simpele manier aan de short gelinkt.

sleepwear (sitting)En het nachtkleedje, wel ja… Aan het mini-lijfje van Lady Lucille is dat zo mogelijk nog schattiger dan bij mijn eigen Dochter. Dat stofje, I love it.

sleepwear (lady lucille)Mijn Kids Clothes Week zit erop. Zomerse projecten gemaakt bij zomerse temperaturen. Op naaivlak is de herfst in aantocht!

sleepwear(stof bij Den Depot)22 opmerkingen:

 1. Ziet er weer super geweldig uit! En je brengt me op een idee ... als ik nog even ergens een gaatje vind snel naar de zeeman en achter mijn naaimachine :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, fris, zomers...
  Ik denk dat ik na mijn blogvakantie ook aan de herfstgarderobe ga beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja perfect voor die zwoele zomernachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi. Dat stofje brengt sweet dreams.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel te mooi om zomaar in te slapen....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo mooi!Ik heb gisteren voor het eerst een meisjes rokje maatje 116 gemaakt!Leuk om te doen,er gaan er zeker nog volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, dat is een super schattig stofje! Shortama waardig ;) hier zou dat kleedje van lady Lucile ook overdag gedragen worden, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo schattig, zowel van Lucille als van de Dochter (willen die dat nog wel horen op die leeftijd, het woord schattig?)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof, zeg! Ga ik vandaag nog uitproberen, die shortama.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm - Google isn't giving me the option to translate like it usually does so I can't read the details. :/ But these are just lovely - as are the girls together! Such sweetness.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The little one is my niece and I made her exactly the same nightgown as I did for Nora last week. Nora got a shortama in the same fabric: a simple pair of shorts and a bought top. I spiced up the top with a ruffle out of the kitten fabric to match the shorts.
   Thanks for your compliments, Rachel!

   Verwijderen
 11. oh wat een cutieness op het scherm! Ik moet dringen wat stof bestellen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! En het perfecte bewijs dat ik dat stofje nog lang kan koesteren... en evengoed pas op latere leeftijd boven moet halen voor de dochters...

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...