woensdag 10 oktober 2012

van tafelkleed naar tas

Eind augustus deed ik voor de eerste keer mee aan een give-away. En ik won! Beginnersgeluk, heet dat. Een prachtig stofje, eigenlijk een oud tafelkleed, belandde in mijn brievenbus. Het zou een kussen worden, dat was snel beslist.
Maar des te langer ik er naar keek, des te meer raakte ik ervan overtuigd dat het ook niet zou misstaan als herfstige tas ... En zo geschiedde. Ik haalde mijn Pinterest er nog eens bij en vond daar de wasp-bag. Ik pastte de afmetingen wel wat aan, zodat de tas breder en minder hoog is. 
Nu, naar mijn idee zag het er weer simpeler uit dan het was, ik moest hééél ver zoeken naar mijn logisch verstand om de aparte delen geassembleerd te krijgen.


Voor de voering gebruikte ik een mooie bruine stippenstof, er kwam ook een gsm-zakje in, én (jawel Ines!) een sleutelhanger! 


Zo, Els en Kaatje, ik hoop dat jullie via deze weg zien wat er van jullie give-away stofje is geworden. En nog eens dankjewel!

(stippenstof bij Stoffenspektakel)

14 opmerkingen:

 1. Ben altijd al fan geweest van je kussens,maar deze is ook wel heel erg leuk !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kan mij voorstellen dat je blij was die give-away te winnen! Dat stofje is echt helemaal jouw ding en de tas is super geslaagd! PS ik liet hier gisteren eens uit mijn mond vallen tegen manlief dat ik de kinderkamers eigenlijk liever zou behangen dan schilderen ;-) Rarara, wie zit hier voor iets tussen ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zeg!!!! Ik vind die voering er ook zo mooi bij gaan...als ik die tas zie krijg ik zin in een herfstwandeling en warme choco...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super goede beslissing om er een tas van te maken! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige tas! Het sleutelhangeridee vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tas is heel mooi... prachtig die herfstkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zie net bij "online schopping" een site waar de floxfolie goedkoper is... bedankt om dit te laten weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aaaaaaaaaaaahhh, wat Prachtig!!!!! En nu mag ik toch wel jaloers zijn op jou mooie tas, hè! Je hebt het stof echt supermooi verwerkt! veel plezier met je tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schoon ! En helemaal in de kleuren van het moment !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi ... Groetjes, BieFrul
  bieke29.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd blij met jullie reacties, dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...